Wynonna Earp подновена за трети сезон

„Уинона Ърп“ си гарантира още поне една година борба с демони.

Сериалът „Уинона Ърп“ ще има трети сезон. Това обявиха днес от телевизия Syfy, които в момента излъчват и втори сезон (от който са излъчени 7 серии и остават 5). Те явно са доволни от рейтингите, които въпреки че са доста скромни, не са отбелязали забележим спад спрямо миналата година.

Сериалът е с Мелани Скрофано в главната роля и според критиците бележи значимо подобрение тази година. Той се основава на легендата за Уайът Ърп, като слага в центъра на сюжета неговата наследница. В момента се представя и на Комик-кон в Сан Диего, където на присъстващите е показан ексклузивен трейлър за остатъка от втори сезон. За съжаление, ние вероятно няма да го видим.

„Феновете страстно обичат Wynonna Earp още откакто сериалът започна“, казва Дейвид Озер, президент на IDW Entertainment, които продуцират. „Syfy разпозна тази страст и я съчета с превъзходни писане, актьорска игра, режисиране и продукция, разпозна, че „Уинона Ърп“ е повече от уникален сериал“.

Емили Андрас, създателката и главната сценаристка на Wynonna Earp, добавя „Много сме развълнувани да видим този силен екшън сериал, воден от жена, да се завърне за още един сезон и да достави нещо специално на нашите страстни фенове по света“. Впрочем, бременността на звездата от сериала в реалния живот е дала „уникална възможност“ на Емили „да създаде първия бременен супергерой“.

Новите епизоди продължават да излизат всяка събота.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Nedev88

Пробвах го преди седмица, но ми е доста долнопробен. Актьорската игра сериозно куца.

GabrielGray

Май само аз му се радвам хахах иеи ^^ Дано и бюджета му увеличат за по-сносни ефекти XD