Defenders

Те не са екип! ==Обновена==

Последен трейлър за The Defenders, клипче и новина за неочаквано завръщане във втори сезон на „Джесика Джоунс“.

Само след няколко дни екипът от второразрядни супергерои на Марвел и Нетфликс ще се обедини в общ сериал. Но екип явно е мръсна дума за тях, тъй като през повечето време от сериала те ще са отделени един от друг, а в съвместните си сцени постоянно ще се дърлят. Въпреки това, трейлърът за първия сезон на дългоочаквания сериал подчертава именно това колко добре изглеждат когато са заедно и колко успешно им се получава съвместната работа.

https://www.youtube.com/watch?v=nbxx0ROZJpE

Явно Железният юмрук ще бъде най-дразнещият от всички четирима супергерои и по тяхната собствена преценка, а не само според отзивите за неговия самостоятелен сериал (който не е чак толкова лош). Важен елемент е и пазачът, който влиза неочаквано в заведението – неговата история ще е доста обвързана с тази на основната злодейка, изиграна от Сигорни Уивър, вероятно ще има важна роля и за сюжета като цяло.

Сериалът ще излезе в сайта на Netflix на 18 август. The Punisher също ще излезе до края на годината, а през 2018 чакаме нови сезони за „Дявол на доброто“, „Джесика Джоунс“ и „Люк Кейдж“. „Железния юмрук“ също ще има втори сезон, но вероятно ще го видим през 2019.

Впрочем, вече има развитие и по най-женския от изброените сериали – Jessica Jones. Дейвид Тенант направи страхотна роля в първия сезон и много хора си мислеха, че тя ще си остане ограничена само в него. Оказа се, че Килгрейв ще се завърне. Въпреки че персонажът умря, Тенант е отново на снимачната площадка (в момента сериалът се снима в Ню Йорк), което значи, че Лилавия ще се появи поне за малко. Има много начини това да стане – в спомен от миналото, като видение на страдащата Джесика или пък като съживен по типично комиксов маниер. Стискаме палци появите да си струват.

ОБНОВЛЕНИЕ

Вчера вечерта беше пуснат и още един трейлър, двойно по-дълъг, забавен и интересен. Научаваме повече за злодея на сезона и нейните всъщност добри намерения. Добри, докато не започне да ги реализира убивайки и заплашвайки…

https://www.youtube.com/watch?v=QNwjRfSldM0

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата