kingsmen 2

Вече се работи по Kingsmen 3

Има и потенциал за разклонения.

Kingsmen: The Golden Circle е само от 2 седмици в кината, но приходите от него вече са надминали двойния размер на бюджета му – иначе казано, той със сигурност ще направи прилична печалба. Междувременно, режисьорът Матю Вон е признал, че докато са писали втората част, вече са мислели и за третата, която се очертава още по-грандиозна. Вон нарича „Златният кръг“ мост, който ще доведе до третата част.

Естествено, ще мине известно време преди да стигнем до Kingsmen 3 (който още си няма дори подзаглавие), но щом Матю Вон го е измислил и парите са налице, едва ли ще чакаме прекалено дълго. Възможно е той да е готов между есента на 2019 година и пролетта на 2020 (първият „Тайните служби“ излезе през февруари 2015). Тарън Егъртън, Колин Фърт, Чанинг Тейтъм, Холи Бери и Джеф Бриджис почти на 100% ще са част от актьорския състав в съответните си роли от втория филм.

Изображение с име: kingsman-the-golden-circle

Единственото, което може да забави премиерата на филма е потенциалният ангажимент на Матю Вон с нова версия на „Супермен“. Ако той се разбере с DC и Warner Bros да оглави такъв проект (Вон си представя доста по-цветна, героична и положителна версия на героя), възможно е Kingsmen 3 да се забави или да си потърси друг режисьор, което пък да промени плановете за сценария и вида му. Втория вариант обаче е трудно да си го представим – Матю Вон отдавна се занимава с тайните служби и винаги е искал трилогия, така че едва ли ще отпусне юздите.

Продуцентите му от 20th Century Fox също са много доволни от представянето на поредицата досега, поради което са навити и на филми-разклонения ако третата част се докаже като също толкова успешна. За тях има много варианти – истории на други агенти или пък превръщане на персонажа на Колин в нов Артър, който да обучава нови млади агенти.

За съжаление, „Kingsmen: Златният кръг“ беше харесан по-малко от „Kingsmen: Тайните служби“, но само едно движение не е достатъчно за очертаване на тенденция. Да се надяваме третата част да е по-добра и от двата си предшественика.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата