A QUIET PLACE

Нито звук ако ви се живее!

Трейлър за хоръра A Quiet Place.

Догодина ще излезе филмът A Quiet Place с Емили Блънт и Джон Кразински – интересен опит за нестандартен хорър, в който звукът означава смърт. Това семейство живее на красиво място, но не в безопасност. Ако издадат и гък, мистериозни същества ще ги чуят и разпарчетосат.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Емили Блънт вече е достатъчно сериозно име, за да си подбира проектите в които участва – щом тя е тук, значи е оценила сценария или поне идеята за филма като добри. Джон Кразински пък е известен само като Джим от „Офисът“, но е един от създателите на проекта и затова взима другата главна роля. Сред продуцентите е намесен и Майкъл Бей, но със сигурност участието му е скромно и невлияещо на филма – в такъв свят няма място за шумни експлозии.

Извън този трейлър, нищо не се знае за филма или сюжета му – пазенето на тайна около него е едно от големите му предимства засега. Концепцията определено изглежда интригуваща – можете ли да оцелеете без да издавате нито звук? Как се е озовало семейството (а може би цялата Земя?) в такава ситуация? Ще чакаме с нетърпение „Нито звук“, за да разберем.

Премиерата в САЩ е на 6 април, а в България го гласят за 4 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата