gradyt na skeletite - angelite nqmat krile

Премиера 2 в 1

Сборниците „Градът на скелетите“ на Анна Гюрова и „Ангелите нямат криле“ от Валентин Попов – Вотан ще бъдат представени на общо събитие на 16 ноември в София.

Изображение с име: angelite nqmat krileТази есен излязоха нови два сборника от колекцията „Дракус“ на русенското издателство Гаяна.

Единият е на вече ветерана в този тип литература Валентин Попов – Вотан, който е многократно награждаван автор с три други сборника зад гърба си. Четири от творбите в „Ангелите нямат криле“ са участвали в литературни конкурси и са получили отличия. Книгата съдържа 24 разказа в жанровете научна фантастика, фентъзи и хорър.

Другият сборник е дебютен – „Градът на скелетите“ от Анна Гюрова. Анна се е присъединила към състава на издаваните от „Гаяна“ автори след като ги е впечатлила с творба за техния конкурс „451 градуса по Бредбъри“. Тя е също член на хорър клуб Лазарус и дамски писателски клуб Фортуна.

Двата сборника ще бъдат представени на 16 ноември от 19:00 в София, Bar Road 66 на ул. „Позитано“ №15. Водещи на събитието ще бъдат Стефани Евгениева, Александър Цонков и Делиян Маринов.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата