incr2

Супер бебе се вихри в новия тийзър на Incredibles 2

„Феноменалните“ 2 ще имаме възможност да гледаме, през лятото на 2018г.

Изображение с име: incredibles2posterПродължението на „Феноменалните”, което ще видим в средата на следващата година, вече има първи тийзър.  Сюжетът  ще продължи почти от същото място, където завърши първият филм . Това е малко странно, като се има предвид, че феновете на първия филм (чиято премиера беше през 2004г.) вече доста са пораснали. Но, както знаем, носталгията е модерна, а също и супергероите – може би точно сега е точният момент за една семейна супергеройска анимация да завладее сърцата на новото поколение.

Изображение с име: theincrediblesjackjack
Ако помните финала на първия филм и нещо ви изглежда различно, не се притеснявайте – не ви мъчи склероза: ето така изглеждаше Джак-Джак тогава (не през цялото време, а само когато силите му се манифестират).

Джак-Джак – най-малкият в семейството на Боб и Елън (известни още като Господин Феноменален и Еластина), е единственият без супер сили. Или поне така мислят всички – но една екстремна ситуация, която може би си спомняте от финала на „Феноменалните”1, доказва, че малкото сладко бебче съвсем не е беззащитно.

„Феноменалните”2 ще срещне семейството с нов супер-злодей, когото те ще трябва да преборят с обединени сили.

Какви именно са новопроявените суперсили на Джак-Джак може да видите в тийзъра.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата