Вижте сценка от коледния епизод на Doctor Who

Доктора се запознава с Доктора в „Доктор кой“.

Въпреки че още е ноември, наближаването на Коледа се усеща. Навън става все по-студено, магазините бързат да се украсяват, подтиквайки ви да купувате стоката им, а BBC America пуснаха клипче от предстоящия празничен епизод на „Доктор кой“. В него дванадесетият Доктор се разкрива като бъдеща версия на първия Доктор, докато мистериозен войник от Първата световна обикаля около тях.

Честно казано, около Докторите няма изненади в този отрязък, но определено героят на Марк Гатис е интригуващ. Феновете спекулират кой би могъл да е той още откакто излезе трейлърът за епизода. Подозрително прилича на Хитлер, но едва ли масов убиец ще участва в коледна история. Възможно е и да е по-млада версия на Бригадира – персонаж, който е важен съюзник на Доктора в различните му версии.

Някои залагат и на още по-смела теория – че това е Гилбърт МакКензи-Тренч, изобретателят на полицейските кутии. Днес нямаше да имаме и най-малка представа какво представляват те, ако не беше „Доктор кой“ да ни ги покаже, но през ХХ век са били често срещана гледка в Англия. Ако човекът, който ги е измислил, участва в коледния епизод и се окаже, че именно Докторите са го вдъхновили за дизайна, това ще е доста подходящ обрат за сбогуване с Питър Капалди и Стивън Мофат.

Премиерата на „Имало две времена“ е на 25 декември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Много добър тийзър! Какво им отне толкова време 😀