1 коментар
doctor-who-twice-upon-a-time

Вижте сценка от коледния епизод на Doctor Who

Доктора се запознава с Доктора в „Доктор кой“.

Въпреки че още е ноември, наближаването на Коледа се усеща. Навън става все по-студено, магазините бързат да се украсяват, подтиквайки ви да купувате стоката им, а BBC America пуснаха клипче от предстоящия празничен епизод на „Доктор кой“. В него дванадесетият Доктор се разкрива като бъдеща версия на първия Доктор, докато мистериозен войник от Първата световна обикаля около тях.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Честно казано, около Докторите няма изненади в този отрязък, но определено героят на Марк Гатис е интригуващ. Феновете спекулират кой би могъл да е той още откакто излезе трейлърът за епизода. Подозрително прилича на Хитлер, но едва ли масов убиец ще участва в коледна история. Възможно е и да е по-млада версия на Бригадира – персонаж, който е важен съюзник на Доктора в различните му версии.

Някои залагат и на още по-смела теория – че това е Гилбърт МакКензи-Тренч, изобретателят на полицейските кутии. Днес нямаше да имаме и най-малка представа какво представляват те, ако не беше „Доктор кой“ да ни ги покаже, но през ХХ век са били често срещана гледка в Англия. Ако човекът, който ги е измислил, участва в коледния епизод и се окаже, че именно Докторите са го вдъхновили за дизайна, това ще е доста подходящ обрат за сбогуване с Питър Капалди и Стивън Мофат.

Премиерата на „Имало две времена“ е на 25 декември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата