Black Mirror ни честити новата година с депресиращо видео

Е бива ли сега така?

Готови ли сте за купона, с който ще посрещнете 2018-та година? Радвате ли се, че се приближаваме все повече към бъдещето? Е, гениалният Чарли Брукър, създателят на „Черно огледало“ не тръпне в очакване да види какви изненади ни готви то. И това си личи от новия трейлър към четвърти сезон на Black Mirror, и двете от които излязоха вчера:

Клипчето определено успява да ни убие празничното настроение и да ни депресира набързо, като ни напомня, че бъдещето не е светло и безоблачно, а застрашено от опасни технологии, алчни политици и нарастващо хорско бездушие. Сега сме с противоречиви емоции – хем празникът ни е скапан, хем продължаваме да сме благодарни, че Black Mirror съществува.

Вече направихме кратък обзор на предварително известното за новите епизоди, сега остава само да ги изгледаме. Наскоро Чарли Брукър е дал следния коментар по въпроса защо те са с малко по-комедиен тон от обикновено – „Когато вече живееш в антиутопия, не искаш да гледаш такава и по телевизията“.

Четвърти сезон е вече достъпен на Netflix и чака да бъде изгледан.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

Имаше някой и друга добра серия серия тази година. Първа серия е изградена върху STO Online – Episode 1: USS Callister, много добра серия, напомня ми на нещо, което аз съм измислил , но краят е различен. Episode 6: Black Museum, последния епизод също е добър и на него бих му пуснал друг край, като цяло останали епизоди не ми бяха толкова интересни, но пък може да си кажеш, започна добре и свърши добре.

Петър Атанасов

Весело посрещане, добри пожелания и наздраве и от мен 👽

Миро

Хич не ми е скапан празника, даже евала, че правят такива “ освежаващи“ клипчета, нека се веселим тази нощ приятели, колеги и фенове ! Нова Година, нов късмет, нови предизвикателства и да се надяваме още повече добра фантастика. Весело посрещане на новата 2018г. и предварително Наздраве 🙂 !