Arrowverse-сериалите се завръщат

„Супергърл“, „Светкавицата“ и „Стрелата“ се завръщат другата седмица, когато започва и „Черната мълния“. „Легендите на утрешния ден“ продължават през февруари.

Би трябвало вече да сме се възстановили от коледните и новогодишните празници, тъй като животът продължава и след тях. Със сигурност сериалите от вселената на „Стрелата“ по DC вече са го направили, защото повечето от тях са готови с новите епизоди. Телевизията наскоро пусна и забавен трейлър, в който всички герои се подготвят заедно за поредния си подвиг.

Първа от зимен сън ще се събуди (може би) „Супергърл“ с епизод 3х10 – „Легион на супергерои“. Серията ще бъде излъчена още в понеделник вечер в САЩ, което означава, че до нас ще достигне на 16 януари сутринта. Докато Кара е хваната в капан в собствения си ум, градът ще трябва да разбере дали един легион от супергерои е достатъчен, за да я замени.

The Flash се завръща на следващия ден – 17 януари със „Съдебния процес на Светкавицата“. Бари е натопен за убийство и по всичко личи, че обвинението има големи шансове да спечели. Единственият изход е той да се разкрие като Светкавицата пред целия свят… Или пък ще изскочи нещо друго, което да го оневини в последния момент?

В същия ден най-накрая ще направи премиерата си и Black Lightning. Неговият дебютен епизод е озаглавен „Възкресението“. Там, освен трейлър, има и хубава сцена, изрязана за промоционален материал. В нея Черната мълния се ядосва на расизма у полицаите…

Arrow продължава на 19 януари с епизод 06х10 „Разделени“. Екип „Стрелата“ е на прага да се разпадне и Оливър не прави достатъчно, за да го предотврати. Изобилните злодеи обаче не спят и продължават да кроят пъклени планове.

За Legends of Tomorrow още нямаме пълен трейлър, а само тийзър за епизод 03х10 – Daddy Darhkest, който ще излезе на 13 февруари. В него виждаме и друго познато лице – Джон Константин официално влиза във вселената на „Стрелата“. Като наближи премиерата, вероятно в канала на The CW ще пуснат и пълен трейлър:

2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Легендите имат малко силни (пр. този на Луната) и много слаби епизоди… Аз спрях да гледам след като разбрах, че Виктор Гарбър се е отказал от продължаването на ролята си. Несъмнено шока от смъртта на Мартин Стайн беше постигнат много успешно, но за сметка на това ме отказа от легендите като цяло… Общо взето само той и Джеферсън имаха някакви по-интересни моменти… Рори пък е разхищение на листи от сценарий…

Славяна

Клипчето, в което всички се приготвят е най-якото нещо правено някога. Честно 😀
Надявам се, че тази година ще оправят пропуските от миналата. Макар че Супергърл и Светкавицата са страхотни, очаквам завръащен от Ароу и най-накрая да направят нещо интересно с Легендите.. За сега ги гледам, защото са част от вселената, ама скоро може и да се откажа.
Колкото до Блек лайтнинг само стискам палци да излез нещо сполучливо. Въпреки че телевизията няма нужда от свежа кръв, явно е поредния комикс, който трява да бъде изстискан за пари 😀