Годината започва с тийзър за Channel Zero: Butcher’s Block

Антологията на Syfy се завръща за трети сезон.

Syfy прецени, че хорър-антологията им „Канал нула“ е достатъчно успешна и я поднови за трети и четвърти сезон още преди да излъчи втори. No-End House през есента на миналата година събра с 25% по-малко зрители от Candle Cove през 2016, но пък отбеляза ръст на зрителите в два от епизодите си, което досега не се беше случвало. Ще бъде любопитно да разберем доколко ще се хареса следващата крийпипаста-история на зрителите, а и няма да чакаме дълго за нея – трети сезон ще се казва Butcher’s House и ще излезе съвсем скоро. Ето и първия тийзър към него:

Адаптацията този път е на разказа Search and Rescue Woods на Кери Хамънд. Тя обаче ще е доста свободна – главният сценарист Ник Антоска казва, че ще е по-малко директна и от тези на първите два сезона: „По-скоро взехме разказ, който ни хареса, и взехме един конкретен елемент от него, който разширихме значително“.

Според официалното описание на сюжета, „Алис се мести в нов град и научава за поредица от изчезвания, които може би са свързани с озадачаващ слух за мистериозни стълбища в най-лошите квартали. Тя и сестра й научават, че нещо зло дебне жителите на града“.

Въпреки че тук сценаристите явно ще проявят повече волност, това не бива да е проблем. Миналият сезон на Channel Zero вече доказа, че това може и да е за добро, особено когато историята се фокусира не толкова върху конкретният ужас, а върху героите, които го изпитват.

„Къщата на месаря“ ще започне да излъчва шестте си епизода на 8 февруари българско време.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.