The Tick – подновен, The Shannara Chronicles – спрян

„Тик“ получава втори сезон, а „Хрониките на Шанара“ остава без трети.

Има повече от месец докато Amazon Prime пуснат останалите шест епизода от първи сезон на The Tick. Въпреки че още не се знае как ще се приемат те, сайтът вече е поръчал втори сезон на сериала. Явно леко идиотският супергеройски комедиен сериал се е харесал на хората, а и критиците го хвалят. Бен Едлънд ще продължи да пише сценариите, а Питър Стефанович и Грифин Нюман остават в главните роли. Тепърва ще се провежда кастинг за нови персонажи.

Шарън Югадо от Амазон Прайм не пести похвалите си за главните действащи лица: „Бен е създал оглушаващ хит, а Питър и Грифин са вдъхнали на Тик и Артър дълголетен живот. Нямаме търпение да доставим на феновете още от вселената на Тик скоро“. Така е, Шарън, и феновете нямат търпение.

Междувременно, ситуацията в Шанара е много по-неприятна за замесените в нея. След хвърлени маса пари в първи сезон и лоши отзиви за MTV, The Shannara Chronicles се премести по Spike. Там обаче зрителите не го последваха – средната гледаемост е по-малко от половин милион души на епизод, дори с отчитане на записалите го на DVR за по-късно гледане. Мнозина не са доволни и от някои промени във втори сезон – повече кръв и екшън, по-малко интересни сюжети и лишаване от някои герои. Създателите на сериала сега разчитат на Netflix (където вече може да се гледа) или Amazon да инвестират в трети сезон, но второ местене е малко вероятно. В крайна сметка, надписът „Следва продължение“ след финала на сезона беше малко нахален от тяхна страна, защото спирането не е изненадващо за никого, освен за тях.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

georgi

Много добре направен сериал, ще бъде страхотно да има продължение. Аз съм фен на тези жанрове.

Забележка: Коментарът е редактиран от администратор. Не обиждайте други коментиращи и пишете на кирилица.

Светослава

Нали филмите имат за цел, да забавляват и разтоварват публиката си? Артистите, костюмите и превода е добър, както и сюжета. Какво още е необходимо?

Светослава

Не съм на същото мнение. На мен сериала ми харесва. Не знам защо не го продължават?

Славяна

Каква чудесна новина! Много се радвам за „Хрониките на Шанара“ – това… нещо не заслужава да се излъчва. Първия сезон тръгна добре, но към средата толкова спадна качеството. Красив сериал е, не мога да го отрека, създали са много интересен свят. Обаче диалозите, играта на актьорите, сюжетните линии, които се преплитаха с общата – абсурдно, а и много мразя актьори/актриси, които не могат да си затворят устата докато мълчат и все зяпат 😀 . Наистина се радвам, че го спряха.