2 коментара
ant-man-and-the-wasp

Трейлър за „Ант-мен и осата“.

Любимата на човека-мравка се присъединява към борбата му с престъпността.

След успеха на „Ант-мен“ и популярността, придобита набързо от поредния марвелски супергерой, компанията се постара да го вкара в елитния отбор на Отмъстителите максимално бързо. Втората част на соло-поредицата му не закъснява и Марвел вече са готови с първия трейлър към нея.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Два фокуса има в настоящия трейлър – първият е очевидно върху Осата. Еванджелин Лили имаше важна роля още в първата част, но тук става равна на човека-мравка. Тя също облича супергеройски костюм и започва да се бори с лошите чрез променяне на размерите си. Вторият акцент е върху технологията за смаляване и увеличаване. Тя очевидно е по-развита и всеобхватна, което прави употребата й значително по-широка.

Ant-Man and the Wasp се описва като романтична комедия, като всички важни актьори от първата част се завръщат. Към състава се присъединяват също Мишел Пфайфър (в ролята на Джанет ван Дайн, оригиналната Оса) и Лорънс Фишбърн. Уолтън Гогинс и Хана Джон-Камен пък ще са злодеите.

Премиерата е на 6 юли, като преди това очакваме „Черната пантера“ през февруари и „Отмъстителите: Война без край“ през май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата