Тийзър за новия Lost in Space

Netflix прави римейка на космическата опера.

Едновремешният сериал, адаптиран по-късно за филм, „Изгубени в космоса“ скоро ще има нова тв-версия. Римейкът е дело на Netflix, а първият тийзър за него е готов.

Виждаме семейството, което ще бъде в центъра на сюжета – те са стандартно красиви, прилична е и визията на костюмите и кораба им (въпреки че последният изглежда малко малък в сравнение с тези в други сериали за космически приключения). Продукцията явно тече доста гладко, защото досега не сме имали никакви новини или течове от снимачната площадка. Краят на трейлъра е насочен към феновете на стария сериал, които едва ли могат да си представят Lost in Space без култовата реплика „Danger, Will Robinson“. Интересно, след като става дума за семейство, как ще обяснят наличието на чернокожо момиче в състава – може би в тази версия Джуди/Пени ще бъде осиновена, а не биологична дъщеря?

Според резюмето на сюжета „Семейство Робинсън, част от мисия за установяване на нова колония в космоса, е неочаквано изместено от курса си, което ги принуждава да кацнат аварийно на изгубена планета“.

Всички епизоди на новия сериал ще излязат на 13 април.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Аз лично филма си го харесвах, надявам се римейка на сериала да е в същия дух като филма и по малко модерна политическа коректност!
🙂