Дълъг трейлър за пети сезон на „Стоте“

The 100 се завръща след почти година извън ефира.

За почти всеки по-дълъг сериал идва момент, в който сценаристите се изчерпват, а сюжетът отива в твърде странни и нелогични посоки заради умората на създателите си. „Стоте“ отдавна премина този момент, но все още се представя прилично в рейтингово отношение, а петият му сезон тепърва предстои.

В края на миналия сезон Земята отново претърпя ядрен апокалипсис. Октавия и 1300 души от местните племена оцеляха в бункера под Полис, Белами и компания се изстреляха в космоса, а Кларк остана сама с кръвта си, която я пази от радиация. Пети сезон продължава шест години след тези събития и ни представя нова група хора, с която ще се води война за последното кътче оцеляла земя.

В четирите минути по-горе виждаме много за това, което ни очаква – почти всички са все още живи, Кларк има нова приятелка, тепърва се оказва, че има друга оцеляла група хора в космоса и те са доста тежко въоръжени. Конфликтите в „Стоте“ продължават с пълна пара, а „добри хора няма“.

Новите серии започват да излизат на 25 април наше време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Малко изсмукано?? Само малко?? Зарязах сериала след трети сезон, не знам дали някога ще ми дойде муза да го продължа.

Мира

Пак същата история – няколко фракции се бият за годна за живеене земя…
Тия от къде са се пръкнали е друг въпрос. Може би са разни колонизатори, които се връщат в слънчевата система.

Миро

Добре де тези нови хорица- затворници ли са или някви си там КЪДЕ са биле 100 г. мхм ?? тези нашите не са знаели за тях ? или са ги отписали, че са измрели ? малко изсмукано ми се струва ама ще го видим 🙂

Славяна

Отново всичко се повтаря 🙂 Дано да приключат след този сезон вече.