christopher-robin0

И Мечо Пух се завръща заедно с Кристофър Робин

Трейлър за предстоящия филм на Дисни „Кристофър Робин“.

Само преди няколко дни от Дисни пуснаха тийзър за „Мери Попинс се завръща“. Очевидно обаче тя не е изключение – и други емблематични герои от детството ни скоро ще се завърнат десетилетия по-късно, за да ни разкажат нови истории. Следващите в редичката са Кристофър Робин и Мечо Пух от творбите на Алън Милн и интерпретациите и продълженията, появили се след това. Сюжетът на Christopher Robin ще разкаже за порасналата версия на героя, в която той е изгубил въображението си. За да му помогнат да си го върне, се появяват отново неговите приятели от детството – Мечо Пух, Тигър, Прасчо, Йори, Заек, Кенга и Бухала.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако трябва да сме честни, Мечо Пух изглежда малко зловещ, но това (по всяка вероятност) е непреднамерен ефект. Режисьор на филма е Марк Фостър („Z-та световна война“), а сценарият е на Алекс Рос Пери и Алисън Шрьодер. В ролята на Кристофър Робин разпознаваме Юън Макгрегър, а жена му я играе Хейли Атуел. Джим Къмингс пък озвучава Мечо Пух – актьорът е играл тази роля няколко пъти от 1997 г. досега.

Филмът няма връзка с миналогодишния „Сбогом, Кристофър Робин“ на Саймън Къртис. Той взима директно персонажа от франчайза, докато Goodbye Christoper Robin се фокусира върху вдъхновението за образа, сина на Алън Милн.

Премиерата на „Кристофър Робин“ е на 3 август тази година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата