legion-s2

Пълен трейлър за втори сезон на „Легион“

Legion отново е мистериозен.

В края на първи сезон основните загадки от сюжета на „Легион“ бяха разкрити. Това обаче не означава, че сценаристите нямат с какво да ни озадачат и тази година. Дори напротив – странните кадри и шантавите визии изглежда са в разцвета си, ако се съди по първия пълен трейлър за новите епизоди:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Маркетинговата кампания вече тече от доста време, и то по адекватно нестандартен начин. Проблемите с продукцията явно са преодолени, а Марвел удачно ограничават намесата си, за да оставят уникалните черти на Legion в сравнение с всичко друго от техните комикси непокътнати.

Вече знаем, че втори сезон няма да продължи оттам, откъдето свърши първи, а ще прескочи напред във времето. По този начин няма да знаем какво е станало в промеждутъка между двата момента и оттам ще дойде мистерията за зрителя. Дейвид пък отново ще загуби увереност в способността си да разпознава кое е реално и кое не, и то тъкмо след като започна да я придобива. Основният злодей си остава Краля на сенките, който започва да тормози не само него, но и най-обикновените хора.

Бихме могли да анализираме трейлъра за подсказки кое какво може да означава за сюжета, но при сериали като този това начинание е безсмислено. Най-добре просто да се отпуснем и да се насладим на това, което ни се предложи. Премиерата за България е на 4 април.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата