Ускорена еволюция и колонизация на чужди светове?

Трейлър за филма The Titan на Netflix със Сам Уъртингтън, Тейлър Шилинг, Том Уилкинсън и Натали Еманюел.

Преди малко Netflix пуснаха трейлър за следващата си голяма фантастика – The Titan. Сюжетът в нея се развива в близкото бъдеще, когато Земята загива и единственият шанс за продължение на вида ни е спътникът на Сатурн Титан. Но за да го колонизираме и да оцелеем там, ние самите трябва да се променим из основи… Едно военно семейство е избрано за революционния експеримент, който може да спаси човечеството, но нещата не се развиват по план.

Сам Уъртингтън ни е познат от „Аватар“, „Терминатор: Спасение“, „Гневът на титаните“ и много други високобюджетни кинофилми. Именно той ще се трансформира в нещо ново и непознато, вероятно опасно. Тейлър Шилинг пък играе съпругата му – тя е известна само с първия хитов сериал на Netflix „Оранжевото е новото черно“, който все още продължава. Том Уилкинсън е с дългогодишна кариера, макар и извън фантастиката, а Натали Еманюел познаваме, разбира се, от „Игра на тронове“. Режисьорът и сценаристите не са известни, което означава, че за да стигнат до Netflix и да вземат приличен бюджет за реализиране на проекта им, трябва да са свършили добра работа.

Премиерата на „Титанът“ е на 30 март.

3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

DimDim

Как защо Титан, всичкиоо е просто – маркетинг. Хората са учили древногръцки митове и легенди – а там Титан е могъщ – съответно филма, книгата ще са за нещо трудно победимо. Елементарно влизане в главите на хората на ниско ниво.

Петър Атанасов

Ми не знам какво толкова им харесва Титан на фантастите, не е за първи път да го колонизират. Все си мислех, че ако ще се колонизират спътници, Европа е по-подходяща. Но да, важното е филм да има 🙂 Вероятно в него ще се аргументират защо с промянена еволюция на хората (и в каква посока) заселването там ще е по-подходящо.

Миро

Що пък Титан? Всички признаци до момента в реалността сочат че следващата планетата на хората ще е Марс, но ок филм да има Титан ще е, ще го чекна като излезе, принципно харесвам Сам Уоринктън като актьор може да става. 😊