Заповядайте в Хогуортс!

Нова мобилна игричка ви позволява да изживеете собствените си магически приключения в света на Хари Потър.

Няма смисъл да започваме тази новина с увод колко е популярен Хари Потър, защото едва ли има жив човек, който да не е чувал името му. Въпреки че Даниел Радклиф едва ли ще се завърне скоро в емблематичния си образ, а Дж. К. Роулинг да избягва да пише истории за персонажа, който я направи милионерка, образът и светът му все още са живи. Очакваме в края на годината филма „Фантастични животни и къде да ги намерим“, а и Роулинг едва ли ще издържи дълго без да пусне още нещо от франчайза след „Хари Потър и прокълнатото дете“. Съвсем скоро обаче ще излезе нещо още по-лично и интерактивно – мобилната игра Harry Potter: Hogwarts Mystery. В нея играчът влиза на обучение в Хогуортс и изживява собствени приключения. Ето и трейлърът, излязъл днес:

Не става ясно по кое време се развива сюжетът на играта, но със сигурност възможността да се разходят из знаменитото училище за магьосници ще развълнува феновете, независимо дали Хари, Рон и Хърмаяни са в него или не. Със сигурност присъстват познатите ни учители като Дъмбълдор, Хагрид, Снейп и др.

Harry Potter: Hogwarts Mystery вече е отворена за предварителни регистрации, но още не е известно кога точно ще бъде пусната. Едва ли обаче ще се бави дълго, така че нека проявим още малко търпение.

За който го е пропуснал, ето и стария трейлър към играта:

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |