sofiiski magiosnici 2 t

Идва продължението на „Софийски магьосници“

„Софийски магьосници 2: В сърцето на Странджа“ на Мартин Колев и изд. „Сиела“ ще е по книжарниците от 1 май, а премиерата му ще бъде на 8 май.

Изображение с име: sofiiski magiosnici 2 strandjaКраят е само началото на следваща история. А столицата отново е застрашена!

След 1 май бъдете нащрек, защото се задава продължението на най-успешния дебютен роман за 2017 г. – „Софийски магьосници” от младия писател Мартин Колев!

В „Софийски магьосници 2: В сърцето на Странджа” бродят караконджули, нестинарки танцуват върху жар, самодиви пеят, а един змей беснее над родната столица. В момент, в който здрачници и зорници усещат, че наближава голяма опасност, а странните инциденти зачестяват, вятърът довява пленителна самодивска песен…

Младият читак Бриян Тенев попада в окото на бурята – станал е герой, всички го познават, но се чувства по-безпомощен от всякога. Останал е без амулет след сблъсъка с демона на улица „Дъждовна”, Ванина и Свилен са изчезнали, а в сънищата му упорито се появява тайнствена врата, зад която съзира сянката на могъщ магьосник. Зад тази врата се крият всички отговори. Но дали Бриян знае правилните въпроси?

Да му помогнем да ги открие заедно. И ако не ви е страх от приключения, издателството ви кани на 8 май от 19:00 ч. в клуб „Терминал 1” (ул. „Ангел Кънчев” 1) – където ще се съвместява и Къщата за купони на здрачници. Там маг Венсан Петров, който е част от магичното общество Quick Hands Project и съосновател на „Нема К’во”, ще изненада с истинска магия и светлинно шоу с гербове и тайнствени знаци! Междувременно актьорът Юлиан Петров („Скъпи наследници”) ще ви запознае с истинска… самодива.

Входът е свободен дори за магьосници с амулети фиджет спинъри! Събитието ще бъде и празненство за нечий рожден ден, но чий, издателството пази в тайна!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата