Нов пламък за Спайро

Трилогията игри Spyro излиза в осъвременен вид за новото поколение.

Помните ли култовите платформъри с дракончето-сладур Спайро? Ако в детството си сте играли някоя от игрите (оригиналната трилогия за Play Station или пък някое от по-неизвестните продължения след това, то тази новина ще ви развълнува.

Spyro the Dragon се завръща на пазара за новото поколение геймъри с осъвременен вид. От Activision са взели правата и са изградили всичко в HD от нулата, водейки се по старите игри. Ето и трейлъра за новата доза носталгия и предаване на щафетата/джойстика на новите дечурлига-геймъри:

Първата игра със Спайро излезе през 1998 г. и дракончето бързо се превърна в един от най-сладките герои от игри. То никога не е било толкова популярно, колкото Супер Марио, Соник или дори Краш Бандикут (чиято модернизация пожъна голям успех и вероятно е вдъхновение зад инициативата за Spyro да мине същия процес), но бързо постигна култов статус и си спечели лоялни фенове. Спайро е по-скоро игра за деца, но беше доста зарибяваща и запомняща се за времето си.

Spyro Reignited Trilogy съживява отново старите нива с повече детайли и подобрена система за камерата, но целта е да се постигне същото усещане и новата игра да се усеща като подобрено копие на старата. Тя ще се продава от края на септември за PlayStation 4 и Xbox One.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |