avtori sf

Световноизвестни автори пристигат в София

Пиърс Браун, Джос Стърлинг и Олуин Хамилтън ще са тук съвсем скоро.

Ако Пиърс Браун, Джос Стърлинг или Олуин Хамилтън са сред вашите любими автори, то вие ще имате шанса да се срещнете лично с тях в София съвсем скоро!

Първа на разположение ще бъде Джос Стърлинг – още днес. Тя и Олуин пристигат за Шестия Софийски международен литературен фестивал за деца и младежи. Посетителите на фестивала ще могат да се включат в работилница за творческо писане, водена от автора на бестселър поредицата „Саванти“ Джос Стърлинг, от 18,00 ч. на 20 април, петък, в Камерната зала на Младежки театър „Николай Бинев“. Стърлинг е известна с изключително успешната поредица „Саванти”, първият роман от която е „Скай“. Линк към събитието във Фейсбук.

Изображение с име: JossStirling

След два дни, в неделя, 22 април, всички, проявяващи интерес към фентъзи жанра и тенденциите в съвременната тийнейджърска литература, ще могат да се включат в дискусия по темата с Олуин Хамилтън от 11,30 ч. Дебютният роман на Олуин, превърнал се в бестселър на престижния американски вестник The New York Times„Дете на пустинята“ е издаден в 16 държави и носи на писателката наградата на читателската онлайн платформа Goodreads за най-добър дебютен автор на 2016 г. Линк към събитието във Фейсбук.

Изображение с име: AlwynHamilton

Последен пристига Пиърс Браун, авторът на великолепната поредица „Червен изгрев“ (изд. „Сиела“). Той ще бъде тук между 26 и 28 април, като официалната среща с феновете му ще бъде на 26 април. Тя ще се проведе в клуб MAZE (ул. „Христо Белчев“ №1) от 19:00. Издателите са подготвили незабравимо марсианско парти, на което всеки ще може да заяви своята принадлежност – към Червените или към Златните. Напомняме, че трите издадени у нас части са в топ 5 на съответните си години в нашия сайт, както и победители в читателския вот на Goodreads. Линк към събитието във фейсбук.

Изображение с име: Пиърс Браун_банер

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата