venom-poster

Том Харди като Венъм

Новият трейлър за Venom най-накрая показва съществото в пълния му блясък.

Първият трейлър на „Венъм“ не беше особено вдъхновяващ, а феновете на персонажа останаха силно подразнени от факта, че той не е показан в зловещия му вид. За щастие, днес излезе пълен трейлър, който разкрива повече от историята на съществото и неприятния му външен вид:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Вероятно знаете, че Венъм е злодей от историите на Спайдър-мен, дори вече се е появявал като такъв в третия филм на Сам Райми. Сега обаче, в резултат на сложните сделки между Сони и Марвел, героят ще заживее самостоятелен живот без Човека-паяк. Не е съвсем ясно дали Питър Паркър съществува във вселената на Venom, но Venom със сигурност няма да е част от вселената на Отмъстителите.

В сюжета на филма явно има по-голямо количество от мистериозната субстанция, като дори са показани други хора, свързали се с нея. Венъм обаче няма да е злодеят тук – героят ще е малко по-сложен и ще бъде в постоянен конфликт със себе си. Лошите са от фондация „Живот“, които правят експерименти със субстанцията и заради които разследващият журналист Еди Брок се оказва с втора персона в себе си.

Премиерата на Venom в България е на 5 октомври тази година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата