Първи поглед към Deadly Class

Комиксовият сериал на братята Русо за Syfy вече има кадри, с които да се похвали.

Syfy вече навлезе в комиксова територия, и то сравнително успешно, със сериала Krypton (у нас е достъпен за гледане по HBO GO). Със сигурност няма да й е за последен път, тъй като вече усилено се работи по следващия проект – сериала Deadly Class на братята Русо, по комикси на Рик Ремендър. Той дори си има първи тийзър:

Новината за това начинание излезе още преди две години, но тогава я пропуснахме, тъй като не звучеше особено подходяща за нашия сайт в жанрово отношение. Реално, в трейлъра има само един кадър, който може да се интерпретира като научна фантастика, но щом Syfy е замесена, ще има и още.

Историята се върти около „Владението на Краля“ или „Кингс Доминион“ – тайно училище, което обучава бъдещи убийци в „смъртоносните изкуства“. Нещо като Хогуортс за убийци. Главен герой е Маркъс, който се пренася от улицата в училището. Там се запознава с децата на мафиотските фамилии и серийните убийци, които някой ден ще въртят престъпния свят по примера на родителите си. Маркъс е постоянно малтретиран, което постепенно го кара да става все по-зъл и нечовечен. В комиксите неговата история покрива само първите броеве, а след това нови главни герои поемат щафетата и показват паденията си.

Оригиналният комикс се смята за хорър, братята Русо определено изглеждат впечатлени от него, но засега сериалът изглежда по-скоро като свръхестествена драма за тийнейджъри. В една от ролите разпознаваме и Бенедикт Уонг от „Доктор Стрейндж“.

„Смъртоносен клас“ ще излезе чак догодина – кадрите по-горе са от пилотния епизод, а останалите тепърва ще се готвят. Поръчката за пълен сезон беше направена едва преди месец.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |