1 коментар
altered-carbon-posters

Altered Carbon ще има втори сезон

Антъни Маки поема главната роля в „Суперкомандос“.

Изображение с име: Altered-Carbon-Poster-Season-1-2Сериалът „Суперкомандос“ излезе през февруари тази година и, въпреки харесваните книги за база и високия бюджет, привлече смесени отзиви. След като мина повече от половин година от премиерата, а Netflix така и не обявиха какво смятат да правят с него, много от феновете решиха, че продукцията ще си остане минисериал. За тяхно щастие, стрийминг платформата вече е взела решение и то е положително – ще има втори сезон с осем епизода.

Лаена Калогридис остава главен сценарист и изпълнителен продуцент, към нея се присъединява Алисън Шапкър. Ще има обаче една голяма разлика – в главната роля вече няма да бъде Джоел Кинаман, а Антъни Маки („Отмъстителите“). Не се знае какво точно се готви на Такеши в новия сезон, но поне концепцията позволява лесна смяна на актьорите. Вероятно той ще бъде изпратен на нова планета, където да се сблъска с нови мистерии и социални проблеми. Интересно е, че смяната не изключва напълно възможността Кинаман да се завърне в епизодична роля. Самият актьор не би имал нищо против, стига да има свободно време.

Altered Carbon е по романите на Ричард Морган и разказва за бъдеще, в което човечеството се е разпростряло из галактиката, подпомогнато от възможността да прехвърля съзнанието си от тяло в тяло. Разбира се, технологията е достъпна предимно за богатите, докато бедните трябва да се оправят с каквото имат. Такеши Ковач е суперкомандос, който е трениран да се справя бързо с дезориентацията при прехвърляне в ново тяло, за да изпълнява ефективно и скоростно своите мисии.

Стискаме палци да не чакаме дълго за новите осем серии и да са поне толкова хубави колкото първите десет.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата