the outpost t

CW започва нов траш-фентъзи сериал

The Outpost тръгва тази седмица.

Ако нямате какво да гледате това лято, американската кабеларка за тийн-сериали The CW има специално предложение за вас – The Outpost. В него се разказва за Тейлон, последната оцеляла от раса, наречена Чернокръвниците. Години след като цялото й село е унищожено от банда брутални наемници, тя се отправя на път към потънала в беззаконие крепост на ръба на цивилизования свят, където ще търси убийците на семейството си. По пътя Тейлон открива, че притежава мистериозна свръхестествена сила, която трябва да се научи да контролира, за да оцелее и да защити света от фанатизиран религиозен диктатор.

https://www.youtube.com/watch?v=7Ame9BJS1Bk

От трейлъра по-горе вероятно ви става ясно защо заглавието на статията определя сериала като траш-фентъзи. Бюджетът изглежда доста скромен, а актьорската игра и режисьорската работа – смехотворни. Разбира се, винаги има възможност първото впечтление да е много грешно и самата продукция да изненада приятно. Засега обаче изглежда сякаш „Аванпостът“ е взел най-лошото от „Хрониките на Шанара“ и „Стоте“, а Джесика Грийн (Кики от детския сериал „Лайтнинг пойнт“) не прави нищо, за да се отърве от имиджа си на още по-евтино копие на Меган Фокс.

Първи епизод излиза утре вечер в САЩ, което значи, че ще може да се намери из интернет в сряда сутринта по нашите ширини. Ако някой се престраши да му даде шанс, нека сподели впечатленията си тук или в каталога.

https://www.youtube.com/watch?v=NAi1OZr2ewI

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата