„Отмъщението на Монца“ в ново издание

Първият самостоятелен роман в света на „Първия закон“ на Джо Абъркромби е преиздаден от „Сиела“.

Джо Абъркромби е сред най-популярните съвременни автори на фентъзи. Неговите книги са издавани у нас от „Колибри“, „Бард“ и „Сиела“. Една от тях, „Отмъщението на Монца“ излезе през вече далечната 2011 г. и отдавна е с изчерпан тираж. Сега тя се появява в ново издание и с нова корица, но на същата цена като едно време.

Монца и компания обикалят сред нестихващата гражданска война и премахват един след друг опонентите си. Действието се развива в Стирия – жертвите се множат, парични капитали често сменят притежателя си, а екшънът не спира и за секунда. В един момент залозите се вдигат прекалено високо и всеки е застрашен да загуби живота си.

Предателите ще бъдат наказани. На всяка цена!

Монца става все по-известна и все по-неудобна и още в началото брат й е убит, а тя захвърлена в една пропост. Осакатена сериозно, тя трябва да се научи да се бие с лявата ръка и да успее отново да ходи. Това и дава време да премисли всек план за отмъщение и на всеки враг да приготви подобаващо наказание.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Славяна

Тази книга… Разби ми живота 😀 то по принцип всяка книга ми въздейства, но Монца възстановяваща се след пропастта и осакатяването беше много показателно, за 15те ми тогава години, че можеш да преодолееш всичко, и отмъщението след това… Damn girl!