Трейлъри за вторите сезони на Iron Fist и Castlevania

Netflix пуска две интересни клипчета в един ден.

„Железният юмрук“ може да е най-неуспешният от шестте сериала във вселената на „Защитниците“, но това не значи, че няма фенове. Netflix полагат повече усилия за промоцията на новия сезон, отколкото за първия, именно за да издигнат интереса към него до нивото на останалите. В краткото тийзърче със спомените на Дани Ранд най-накрая виждаме манастира, в който е бил обучен, както и Давос, един от големите му врагове. Премиерата е на 7 септември.

„Касълвания“ пък се приема доста добре от любителите на анимационни сериали и трейлърът към втори сезон обещава повече яки моменти. Виждаме битки между вампири и чудовища, апокалиптични картини и много бруталии. Ади Шанкар е представил трейлъра в своя youtube канал с описанието „Ние не искаме просто да сме достатъчно добри, искаме да направим най-великата адаптация на видеоигра досега. Кой е с нас?“, а премиерата на рекламното клипче е била на AsiaPOP Comic-Con. Сезонът ще бъде качен в сайта на Netflix на 26 октомври.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Мисля, че единственият, който не е подновен (от супергеройската групичка), е сборният – „Защитниците“. Впрочем, Дани се появи за малко във втори сезон на „Люк Кейдж“ – изглеждаше много по-уравновесен и щастлив, отколкото в трейлърите.

e01

Iron Fist… втори сезон… къде ги фабрикуват тия рейтинги?

Drago

Iron Fist го докара до 2 сезон дори след Defenders?

Петя Ивайлова

Така е, мразя кървища, обаче харесвам готиката. В Касълвания ми допада атмосферата, а не това, че демоните ядат бебета (имаше такова нещо в първи сезон).
Освен това, от около година, нещо ми е станало и започнах да играя често ретро игри (заразила ме е носталгията, като всички..). Не съм особено добра, но ми доставят удоволствие. Тази конкретно ми е прекалено трудна… Наскоро изиграх Quest for Glory IV: Shadows of Darkness – много приятна готическа атмосфера (по-мека от тази в сериала) – препоръчвам я 😊

Петър Атанасов

Че какво ти хареса на теб на Касълвания, ти нали мразеше кървища 😀 Тука гледам се разпарчетосват и си пият от обезглавените тела 🙂

Петя Ивайлова

Касълвания е супер; Дани Ранд за пореден път ми напомни защо не го харесвам – „лош спомен“ – и в първия сезон твърдеше, че монасите го били тормозили…Това американците все някой ги тормози…Ами да го бяха оставили на спокойствие, да замръзне до самолета..