48 минути геймплей от Cyberpunk 2077

Киберпънк проектът на студиото зад игрите по „Вещерът“ придобива завършен вид.

Ако досега сте чакали за по-детайлен поглед върху предстоящата игра Cyberpunk 2077, търпението ви вече е възнаградено. CD Projekt Red пуснаха геймплей в цели 48 минути на платформата Twitch, където предизвикаха фурор и огромен интерес. Същото демо е било пуснато по-рано и на E3 2018 и Gamescom, но сега е достъпно за широката публика.

Както можеше да се очаква, геймплеят е доста различен от този на the Witcher, но акцентът върху сюжета, който е един от най-силните елементи на въпросната игра, си остава и тук. Може и това да не е съвсем финалната версия, но екшънът и персонажите изглеждат добре, надяваме се и общата история да бъде интересна, тъй като тук виждаме само откъс, който не е достатъчен, за да преценим доколко ще бъде зарибяващ сюжетът.

Към играта вече има огромен интерес и оплакванията от някои служителки на полското студио от сексизъм явно не повлияват негативно по никакъв начин. Въпреки горното видео обаче, има да почакаме още известно време докато разберем кога ще е премиерната дата.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |