the landing movie siff

Какво се е случило с Аполо 18?

Трейлър за филма „Приземяването“.

Псевдодокументален филм ще отговори на въпроса какво се е случило с Аполо 18. Разбира се, такъв въпрос в реалността не съществува, тъй като никога не е имало такава мисия. Но това не пречи на фантазьорите да си представят обратното. Само преди няколко години имаше хорър, на име Apollo 18, в който група астронавти кацнаха на Луната, но се оказаха плячка за зловещ извънземен живот там. Сега The Landing ще ни представи една псевдодокументална история за една алтернативна вселена, в която един от космонавтите може би е психопат, убил колегите си.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Интересното за този филм е, че той е отчасти направен преди 20 години. Тогава са заснети сцените с актьорите уж на Луната. 20 години по-късно те са се събрали отново като по-възрастни версии на себе си, за да заснемат псевдодокументалните кадри. Продукцията е независимо продуцирана, очевидно е евтина, но представя една интересна фалшива история, в която НАСА допуска психопат да обърка мисията и да причини трагедия.

Премиерата на филма ще е на 30 август тази година в САЩ. У нас едва ли ще го видим официално, освен ако някой кинофестивал не се излъже да го покаже.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата