4 коментара
jean luc picard 0

Официално: Патрик Стюарт оглавява нов Стар Трек сериал

Капитан Жан-Люк Пикар се завръща след 20 години.

Изображение с име: jean luc picard 10Star Trek: The Next Generation се смята за едно от най-успешните разклонения на оригиналните СТ-серии, правено някога. Част от заслугата за това е на сър Патрик Стюарт, който изигра емлематичната роля на капитан Жан-Люк Пикар. Ние надушихме, че въодушевените от успеха на „Дискавъри“ CBS All Access готвят нов сериал с него, но сега това е официално. От стрийминг платформата са потвърдили, че Патрик Стюарт ще играе в ново разклонение, което ще проследи старите години на героя. То няма да е рестарт или предистория, а нов сериал, своеобразно продължение на „Следващото поколение“.

„С невероятно удоволствие ви уведомявам за привилегията да посрещнем сър Патрик Стюарт обратно в лоното на Стар Трек“, казва Алекс Кърцман. „От 20 години феновете се надяват да видят завръщането на капитана и сега денят настъпи. Нямаме търпение да изследваме нови теротории, да изненадаме хората и да уважим новото и старото поколение“.

Все още не се отпускат подробности за това какво точно ще представлява новият сериал и къде ще намерим Пикар, но новината е достатъчно вълнуваща и така. Името на Патрик Стюарт е тренд в Туитър в момента, тъй като неговите фенове и колеги се надпреварват да го поздравяват.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата