1 коментар
american-horror-story-apocalypse

„Зловеща семейна история“ ще има и десети сезон. ОБНОВЕНА с тийзър

Джесика Ланг се завръща за тази година.

Изображение с име: American-Horror-Story-apocolypse-posterПрекрасни новини за феновете на American Horror Story! Епизодите ще продължат да се излъчват и през 2020 година. Досега знаехме, че осми сезон с подзаглавието „Апокалипсис“ ще ни развлича тази есен, но нова история ще има и догодина. Вече можем да сме спокойни, че притокът на епизоди няма да секне след това. FX официално е подновила „Зловеща семейна история“ за десети сезон.

Решението не е изненадващо, тъй като сериалът винаги носи добри рейтинги на телевизионния канал. Може те да намаляват всяка година, но всеки път American Horror Story е на върха на таблицата и носи най-много зрители от всички други продукции на FX.

Друга прекрасна новина е, че Джесика Ланг, която напусна AHS след четвърти сезон, ще се завърне в осми. Както знаем, той ще продължи и смеси сюжетите на „Къщата на убийствата“ и „Вещерско сборище“. Ланг имаше роли и в двата, така че появата ѝ сега е повече от необходима.

За съжаление, тя ще е достъпна само за един епизод – шести, където ще играе отново Констанс, мащехата на Антихриста. Епизодът ще бъде режисиран от Сара Полсън. Историята в новия сезон ще започне с края на света и ще продължи със събитията след него. Повече информация за концепцията от това едва ли ще ни се даде допълнително, тъй като мистерията какво и как ще направи дяволското дете е част от забавлението.

Знаем обаче, че Лесли Гросман ще играе нова героиня на име Коко Сейнт Пиер Вандербилт. Кати Бейтс пък ще бъде жена на име г-ца Мийд. Ема Робъртс се завръща като Мадисън Монтгомъри, като режисьорът на един от епизодите дори ѝ казал да играе като още по-голяма кучка, което тя не вярвала, че е възможно. Противно на предишните слухове пък, Сара Полсън разкри, че ще играе както Били Дийн, ясновидката от 1. сезон, така и Корделия, вещицата от 3.

Премиерата на осми сезон е на 12 септември.

Ето и първият вдъхновяващ тийзър към него – в типичния стил на рекламите от предните години, но значително по-дълъг:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата