fantastic beasts crimes of grindewald

Изобилие от приключения във „Фантастични животни 2“

Излезе последният трейлър за „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“.

Остават почти 2 месеца до премиерата на Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald по кината, но Уорнър Брос вече са готови с финалния трейлър за филма. И той е натъпкан до горе с приключения, екшън и, разбира се, фантастични животни!

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Престъпленията на Гринделвалд“ е продължение на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ от 2016 г., по сценарий на Дж. К. Роулинг, с Дейвид Йейтс като режисьор. Приключенията в тази поредица са нови и не са описвани в книги досега, въпреки че имат много общи герои и елементи с „Хари Потър“.

Въпреки че клипчето е изпълнено с интересни неща, Джони Деп изпъква като злодеят, който Нют ще трябва да победи. Джъд Лоу пък най-накрая показва малко повече от превъплъщението си в младия Албус Дъмбълдор. Двамата герои обаче няма да споделят екрана, поне не и в този филм, въпреки че според историята, са били доста близки. Любопитна подробност е, че като младия Гринделвалд ще се появи отново Джейми Кембъл Бауър – актьорът вече игра тази роля в „Хари Потър и даровете на смъртта – Част 1“.

Южнокорейската актриса Клаудия Ким пък ще играе интересна героиня – Наджини. Тя е вещица, урочасана да се превръща в змия. Ако сте гледали „Хари Потър“, знаете, че тя е обречена на неприятни преживявания в бъдещето. Там тя се превръща в змия завинаги, като така губи човешката си същност и се превръща в пионка на Лорд Волдеморт. От познатите герои се намесват още Кредънс, Тина, създателят на Философския камък и др. Общо взето, количеството връзки и препратки с основната поредица е главозамайващо.

Премиерата е на 16 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата