Нова мрачна антология от Hulu

Тийзър за сериала Into the Dark.

Преди време стана дума, че Hulu също ще правят хорър антология, по примера на останалите преди тях. Into the Dark ще е предложението на стрийминг платформата за почитателите на ужасите, като схемата на пускане на епизодите ще е доста необичайна – вместо целият сезон да излезе в един ден или пък епизодите да се качват веднъж седмично, тук ще имаме нова серия на всеки по-важен американски празник. Така всеки епизод ще се усеща не толкова като серия на сериал, а като самостоятелен филм, принадлежащ към по-голям бранд. Ето и какво ще ни се покаже в първите части:

Първи сезон ще има 12 епизода, които ще излизат всеки месец. Първата серия излиза на 5 октомври и ще бъде озаглавена „Тялото“. В главните роли са Том Бейтман („Убийство в Ориент Експрес“), Ребека Ритънхаус („Историята на слугинята“), Дейвид Хъл („Луда бивша приятелка“) и Рей Сантяго („Аш срещу Злите мъртви“). Бейтман ще играе ерудиран убиец с цинични мнения за съвременно общество, който трябва да превози мъртво тяло на Хелоуин, а всички са влюбени в предполагаемия му работен костюм за убиване.

Втора серия ще излезе на 2 ноември и ще носи заглавието „Плът и кръв“. В главните роли там са Дермът Мълрони („Безсрамници“) и Темби Лок („Еврика“), но още не знаем за какво ще става дума.

Вероятно забелязахте в клипчето, че продуценти са Blumhouse, които определено познават хорър жанра, след като участваха в съживяването му през последните години. Стискаме палци новото им начинание да бъде успешно, а HBO GO да не закъснява с пускането на епизодите от „В тъмното“ за легално гледане у нас.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |