ОБНОВЕНА! Първи кадри от AHS: Apocalypse

Апокалипсисът идва и за духовете, и за вещиците. ОБНОВЕНА с пълен трейлър!

Обновление: Оказа се, че само ден след тийзъра е излязъл и трейлър! Изглежда доста добре и със стабилно количество ужаси. Уви, не виждаме къщата на убийствата и нямаме обяснение нито как мъжът с гумения костюм се е преместил оттам в бомбоубежището на жените в лилавите рокли, нито как ще се впишат в историята вещиците, част от които би трябвало да са мъртви. Но кадрите са достатъчно надъхващи, за да не се притесняваме за това в момента:

Премиерата на „Зловеща семейна история: Апокалипсис“ е само след седмица, но чак сега получаваме първи тийзър с кадри от осми сезон. Много е вероятно и те да си останат единствените, така че нека им се насладим.

Виждаме малко от настъпването на апокалипсиса (може би), Антихриста и главните героини, на които се радвахме в първи и трети сезон, когато сериалът още беше зарибяващ и с добро качество. Дори Джесика Ланг се завръща като Констанс, макар и за малко. Естествено, нищо не разбираме за историята, която ще ни бъде разказана, но може би това е за добро на този етап – нека бъдем изненадани, когато му дойде времето.

Ако случайно сте се притеснили да не би това да е последният сезон, щом се обединяват сюжети от минали години, недейте – това е едва осми сезон, а вече са поръчани девети и десети за 2019 и 2020 г.

Премиерата на American Horror Story: Apocalypse е на 13 септември българско време.

За десерт, ето и колекцията с тийзъри към новия сезон до момента – уви, без кадри от предстоящите епизоди:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

На мен трети и четвърти сезон ми бяха любими. След хотела не съм ги гледал.
Този мисля поне да го започна…..:)