1 коментар
Chilling-Adventures-of-Sabrina-TV-Show-Poster

Първи тийзър за новата Сабрина

The Chilling Adventures of Sabrina ще представи доста по-мрачна версия на младата вещица.

Сериалът Riverdale се оказа доста голям хит за CW, въпреки че няма фантастични елементи в него (все още). От известно време насам се готви негово разклонение, което е донякъде и римейк на „Сабрина – младата вещица“ (но предимно по име на главната героиня и почти нищо друго). Трябваше и то да се излъчва по CW, но в последствие Netflix закупиха правата и именно платформата ще е дом на сериала. Усилията по продукцията вече дават първи плодове и имаме първи тийзър, от който научаваме какъв ще бъде тонът на предстоящия Chilling Adventures of Sabrina.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Смразяващите приключения на Сабрина“ има поръчка за два сезона и отсега се сравнява с „Бебето на Розмари“ и „Екзорсистът“. Той ще разказва за порастването на главната героиня, което ще е свързано с много ужаси. В главната роля е Киернан Шипка, а лелите й ще бъдат изиграни от Люси Дейвис и Миранда Ото. Рос Линч, Джаз Синклер, Чанс Пердомо, Мишел Гомес, Мери Уордъл и Ричард Койл ще допълват състава в поддържащите роли.

Засега реакциите са по-скоро позитивни, защото потенциалните фенове още не знаят какво точно да очакват. Очевидно е, че почитателите на стария сериал нямат надежда новия да има нещо общо. Повечето младежи се радват на мрачната атмосфера, макар че за някои тя не е достатъчно мрачна. Предстои да разберем доколко The Chilling Adventures of Sabrina ще има нещо общо с Riverdale, откъдето по комикси произлиза.

Първи сезон излиза на 26 октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата