1 коментар
star trek discovery

Трейлър за първата Star Trek: Discovery късометражка

Тили се среща с мистериозна извънземна.

CBS All Access смятат да заложат на експанзия със „Стар Трек“ продукции за привличане на повече абонати към платформата им (у нас може да ги подкрепите само чрез гледането им в Netflix). Първите резултати от това усилие скоро ще станат достъпни – обявените преди време късометражни филмчета с герои от „Стар Трек: Дискавъри“ ще ни държат влага докато ни пуснат втори сезон. Първото такова ще бъде фокусирано върху Тили и срещата й с мистериозна извънземна:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Всяко от късометражните филмчета ще продължава между 10 и 15 минути и ще разказва история за различен персонаж. Планирани са още три такива – едно за Хари Мъд, мошеника от оригиналните серии, който се завърна изненадващо и тук, едно за Сару, страхливия извънземен, който се учи да преодолява недостатъците си, и едно за нов герой на име Крафт (изигран от Алдис Ходж), който се оказва затворен в изоставен кораб.

В късометражката на Тили новопристигналата извънземна първоначално изглежда като заплаха, но изглежда сякаш двете ще се сприятелят. Много е вероятно това да е героиня, която ще се появи и във втори сезон, тъй като Алекс Кърцман е заявил, че филмчетата ще съдържат подсказки за втори сезон. Може би това са предистории на персонажи, които тепърва ще играят важна роля в основния сюжет.

Star Trek: Short Treks – Runaway излиза на 4 октомври. Втори сезон на Discovery явно ще остане за догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата