the-christmas-chronicles

Дядо Коледа влиза в Netflix

Кърт Ръсел играе съвременен вариант на добрия старец във филма The Christmas Chronicles.

Обичате ли коледните филми? Пазите ли детето в себе си, за да го пуснете навън по време на зимния празник? Тогава вижте трейлъра за „Коледните хроники“, предстоящ филм по Netflix.

Бутон за зареждане на YouTube видео

The Christmas Chronicles е семеен филм, в който Дядо Коледа се сприятелява със семейство Пиърс (Кимбърли Уилямс-Пейзли от „Нашвил“, Оливър Хъдсън от „Кралиците на писъка“, Джуда Люис от „Лятото на 84-та“ и Дарби Камп от „Големи малки лъжи“). Децата се опитват да заснемат видео с Дядо Коледа, но той има други планове.

Любопитна подробност е, че един от продуцентите на фимла е Крис Колъмбъс, който през 80-те написа „Гремлините“, а през 1990-та режисира „Сам вкъщи“. Той има опит и с по-големите визуални спектакли като „Хари Потър и Философския камък“, „Хари Потър и Стаята на тайните“ и „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“.

Филмът е по оригинален сценарий и няма общо с книгата на Найджъл Слейтър „Коледните хроники“, която всъщност е готварска.

За премиера на The Christmas Chronicles

няма нужда да чакате дълго, той излиза на 22 ноември, когато подготовката за Коледа тепърва започва и празничният дух още няма да ви е писнал.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата