fantastichni jivotni prestypleniqta na grindelvald scenarii

Сценарий на книга

По книжарниците можете да откриете „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд. Оригинален сценарий“ от Дж. К. Роулинг, изд. „Егмонт България“.

Изображение с име: fantastichni jivotni prestypleniqta na grindelvald scenarii cАко все още сте върли фенове на Джоан Роулинг, Хари Потър и Нют Скамандър, ако притежавате всички книги и разклонения в тази вселена, то вероятно ще искате да притежавате и сценариите на филмите, нищо че вече сте ги гледали. Е, има кой да ви вземе парите ако е така, защото вече е издаден на български сценарият на Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд (ревю на филма тук).

В края на „Фантастични животни и къде да ги намерим“, могъщият тъмен маг Гелърт Гринделвалд е заловен в Ню Йорк с помощта на Нют Скамандър. Но Гринделвалд успява да избяга от ареста и започва да набира последователи, повечето от които дори не подозират истинските му мотиви – да обяви власт на чистокръвните магьосници над всички немагични същества.

В опит да осуети плановете на Гринделвалд, Албус Дъмбълдор привлича на своя страна Нют, негов бивш възпитаник от Хогуортс, който се съгласява да помогне отново, незнаейки опасностите пред това начинание. Обичта и лоялността дори между най-верни приятели и семейство са поставени на изпитание в този така разединен магьоснически свят.

Вторият оригинален сценарий от Дж. К. Роулинг, допълнен със зашеметяващите илюстрации на MinaLima, хвърля яснота върху по-ранни събития, станали причина за формирането на познатия ни магьоснически свят, с някои изненадващи препратки към историята за Хари Потър, които ще зарадват феновете както на книгите, така и на филмите.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата