Кой ще се обучава в Академия Ъмбрела

Първият тийзър за новия супергеройски сериал на Netflix.

Ако случайно още не ви е втръснало от супергерои, вижте трейлъра по-долу. Той е за предстоящия сериал The Umbrella Academy. Излезе още в началото на декември, но едва сега намерихме време да ви го покажем.

Сериалът е на Netflix и е по комиксите на Джерарт Уей и Габриел Ба. Сюжетът се развива в алтернативна вселена, където историята на САЩ е протекла малко по-различно. Група деца със свръхестествени способности са осиновени от сър Реджиналд Харгрийвс, който иска да ги обучи да спасяват света. Един ден обаче баща им умира и те се събират, за да разрешат мистерията около смъртта му, както и… разбира се, да спасят света! Целите им може да са еднакви, но характерите им са силни и със сигурност ще има известни търкания между тях. Сред актьорите разпознавате Елън Пейдж („Генезис“), Робърт Шихан („Особняци“, „Смъртоносни машини“) и Том Хопър („Игра на тронове“, „Мерлин“).

Премиерата на The Umbrella Academy е на 15 февруари.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Това ще го гледам, само защото на пръв поглед се откроява. Дано си струва 🙂
Децата не само са със свръхестествени способности, а са родени от майки, които през същата сутрин не са били бременни, доколкото разбрах. Оригинално. 😉