2 коментара
happy s2

Лудост и още лудост във втори сезон на Happy!

Ник и синият му еднорог ще трябва да се заемат с нов злодей.

Syfy има не един или два шантави сериали в каталога си, но рядко те се оказват толкова успешни, колкото Happy! Кабеларката поднови „Щастливко“ за втори сезон още преди края на първи и премиерата на новия пакет епизоди наближава. Това, разбира се, означава, че маркетинг-кампанията около него набира сила. Ето първият пълен трейлър към втори сезон на Happy!:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Крис Мелони обеща миналата година, че втори сезон ще бъде „по-голям, по-лош, по-избухлив, отколкото можете да си представите“. Трейлърът наистина загатва за същото. Имаме нов голям злодей, но и няколко мини-откачалки, с които Ник и въображаемото му еднорогче ще трябва да се разправят.

Кадрите горе не показват едно от най-лудите допълнения към сериала за следващите серии – пушещото бебе-мъж. Образът ще бъде рисуван и ще бъде озвучен от Странния Ал Янкович. Според описанието, персонажът е на практика „токсична мъжественост в памперс“ – „ревниво избухливо бебе с татуировки и задължително с цигара в устата“.

Премиерата на втори сезон на Happy! за САЩ е на 27 март. В България ще можем да го гледаме по Netflix, като вероятно отново ще излезе накуп няколко седмици след излъчването на последния епизод в САЩ (значи около юни-юли).

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата