The-Magicians

The Magicians подновен за пети сезон

„Магьосниците“ получава поръчка още преди да е започнал четвърти сезон.

Премиерата на четвърти сезон на „Магьосниците“ все още предстои, но Syfy вече са поръчали нови епизоди и за догодина.

Сериалът е адаптация на романите на Лев Гросман и е един от най-хитовите за американската кабеларка от 2016 насам. Гледаемостта остана относително еднаква през първите три сезона, което е рядко постижение, като продукцията е най-гледаната на Syfy заедно с „Криптон“. У нас може да се гледа в Netflix, макар и с известно закъснение след изчерпването на сезона в САЩ.

Главните сценаристи Сера Гамбъл и Джон Макнармара са много доволни от поръчката: „Не можем да сме по-щастливи или развълнувани от факта, че ще забъркаме още една година от магия и всичко, свързано с нея – любов, омраза, лоялност, предателства, секс, лош език, дрога, богове, чудовища и най-опасните врагове от всички – хората. Имаме най-добрите сценаристи, продуценти, режисьори, актьори и екип в познатата вселена. И ето колко силно вярваме в това: всеки, който се опита да ни отнеме някого от тях, ще бъде прокълнат! И разполагаме с вуду куклите, които ни трябват, за да го направим.“

Въпреки че новината не е никак неочаквана, тя е добре дошла, за да подкрепи предстоящия сезон. Феновете могат да са спокойни, че ги очакват още много магически приключения. Премиерата на епизод 04х01 в САЩ е довечера.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата