Анабел се завръща у дома

Трейлър за следващия филм от вселената на „Заклинанието“ – Annabelle Comes Home.

Скоро по кината ще тръгне „Проклятието на плачещата жена“ – нов хорър филм, който се оказа част от вселената на „Заклинанието“. Е, тази вселена няма да завърши с La Llorona, а напротив – официално продължава с „Анабел идва у дома“. За зловещата кукла вече имаше цели два самостоятелни филма, третият ще я обедини с главните герои на поредицата и тяхната дъщеря.

Може би най-дразнещото клише на сюжетите във филмите на ужасите е когато героите сами си търсят белята. На това явно почива цялата концепция на Annabelle Comes Home. Сценарият е на Гари Доберман („То“, „Анабел“, „Монахинята“) и Джеймс Уан (създател на The Conjuring-вселената, наскоро прескочил към големите пари с „Аквамен“). Доберман е също така и режисьор, което му е за сефте в кариерата. Той описва сюжета като страшна версия на „Нощ в музея“.

Децата ще са главните герои в този филм, като Ед и Лорейн Уорън ще са само поддържащи персонажи. Тяхната дъщеря Джуди е изиграна от Маккена Грейс (малката „Капитан Марвел“, „Свърталище на духове“).

Премиерата е на 28 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Много забавен трейлър! Посмях се.. 😂