Пълен трейлър за новите серии на The Twilight Zone

Свръхестествени мистерии и смущаващи сюжети…

Отдавна знаем, че Джордан Пийл възражда култовия сериал „Зоната на здрача“, но показаните кадри от него досега бяха доста оскъдни. Едва дни преди премиерата му получаваме пълен трейлър за новите епизоди от антологията, в много от които ще участват ако не звезди, то поне познати актьори:

Пийл в момента се радва на успеха на новия си филм Us (който до голяма степен се дължи на предишния му хит, с който изгря – Get Out). Бързият му възход гарантира интерес на зрителите към сериала, който ще се стреми да възроди атмосферата си от едно време.

CBS All Access със сигурност също са се постарали да подсигурят добра работна атмосфера за екипа, тъй като и те възлагат големи надежди на сериала. Стрийминг услугата вече се радва на голям брой абонати покрай „Стар Трек: Дискавъри“, но тепърва трябва да намери начин да задържи абонатите си за постоянно. Възраждането на другата класика в каталога им е съвсем логична стъпка.

Първият нов епизод на The Twilight Zone ще излезе на 1 април в САЩ, след което ще се стриймва по един нов всеки понеделник за 10 седмици напред.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |