Икономът на Батман не се шегува

Тийзър за предстоящия сериал Pennyworth.

Върли комиксови фенове, и по-точно тези на DC – след сериалите за дядото на Супермен и детството на Батман, дойде времето за най-вълнуващата сага от всички безсмислени разклонения – тази за младините на батмановия иконом! Точно така, Алфред Пениуърт е централният персонаж в сериала Pennyworth, където ще се окаже, че навремето той е бил шпионин! Звучи като първоаприлска шега, но не е. Имаме и кратък, но съдържателен тийзър за това, което продукцията на EPIX ще ни предложи.

Почитателите на „Готъм“ ще са разочаровани да разберат, че Шон Пъртуи няма да е в главната роля, но това е и очаквано – въпреки че споделят един и същи герой, двата сериала не са свързани. Двама от продуцентите на Gotham обаче са в екипа и на „Пениуърт“, така че ще има поне малко предаване на традицията.

Първи сезон ще има 10 епизода и в главната роля виждате Джак Банън („Игра на кодове“). Участват още Поли Уокър („Рим“, „Каприка“), Дороти Аткинсън („Блудници“), Джейсън Флеминг („Странният случай с Бенджамин Бътън“, „Две димящи дула“), Джесика Елърбай и певицата Палома Фейт.

Премиерата ще бъде през лятото, а дотогава със сигурност ще видим още трейлъри.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

Трябва да спреш да постваш работи на 1ви април и ще се оправят нещата… 30ти март и 2ри април… 🙃

Петър Атанасов

Еми то си пише в заглавието, че икономът не се шегува вие… първи април, та първи април!

Имах предвид оригинални :). То бива разтягане и протокане – но това е прекалено.

Потресен съм от липсата на ргинарни идеи.