Chambers

Колко ужасен може да бъде животът с чуждо сърце?

Трейлър за хорър сериала Chambers с Ума Търман.

Netflix продължават да ни засипват с филми и сериали, сякаш са решени да не ни оставят да гледаме нищо друго. Следващото им предложение е сериалът на ужасите Chambers, в който едно момиче ще започне да минава през свръхестествени явления след като получи шанс за нов живот с трансплантация на чуждо сърце.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Саша Язи е млада американка от Аризона, която преживява инфаркт. За да я спасят, се налага да й присадят сърцето на мистериозно загинала девойка. Саша скоро разбира, че е духовно свързана с донора си, и започва да проявява несвойствени черти на характера си. На всичкото отгоре, родителите на загиналата девойка (Ума Търман е майката), дарила сърцето си, играят странна и зловеща игра с нея.

С какво точно ще се занимава сериалът цял сезон и как вижда потенциал за няколко сезона, още не е ясно, но вероятно трейлърът не ни разкрива цялата концепция. Драмата на преживяната травма и мистерията с донорката и родителите й вероятно ще задържат вниманието за няколко сезона, но ако се провлачат твърде дълго може да се окажат недостатъчни за успех на сериала. Въпреки това, той изглежда достатъчно интригуващ за момента, така че си струва да се даде шанс на първия му сезон.

Chamers излиза на 26 април в платформата на Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата