Луцифер си припомня първородния грях

Трейлър за четвърти сезон на „Луцифер“.

Спирането на Lucifer е само далечен спомен – стискаме палци четвърти сезон да бъде успешен и сериалът да има дългогодишно здраве по Netflix. И ако се съди по трейлъра за следващите серии, то можем да кажем, че „Луцифер“ определено се е пообновил. Клоуи е видяла истинското лице на дявола и още се съвзема от това, а самият той е малко уморен от това вечно да се укротява заради нея. И точно в този конфликтен момент се появява Ева, която едно време Луцифер е изкушил да съгреши… Но Ева не е крехката девойка, която си представяме от Библията.

Дали Ева ще търси отмъщение за съблазняването й от Еденската градина навремето? Или всъщност има съвсем други планове? Видимо не изглежда сърдита на Луцифер, но пък е достатъчно лукава, за да крои самата тя нещо подло.

Независимо дали Луцифер ще избере Ева или Клоуи, светът изглежда в опасност, защото „злото ще бъде отприщено когато дяволът намери първата си любов“. И двете дами се борят за неговото сърце, но дали ще го спечелят?

Премиерата на четвърти сезон е 8 май по Netflix.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Така е, грешка от бързане, не е за сефте 🙂 Поправено – благодаря и за забележката, и за комплимента!

Коце

Готин сайт – чета статии тук от години.

„всичко зло“?

виждам, че сте бързали да напишете статията от вълнение, но хайде малко по-добре да се изразявате – да не откажете някого…

Славяна

Музиката както винаги е на топ ниво! Мисля, че този сезон ще е най-добрия до сега и нямам търпение вече.