the silence netflix

Не разбрахте ли, че трябва да сте тихи по време на ужасите?

Излезе филмът The Silence по Netflix. Вижте трейлъра за него.

Ако сте абонати на Netflix, сигурно вече сте видели поне трейлъра към филма „Тишината“, който излезе тази седмица. В главните роли ще разпознаете много от лицата на стрийминг платформата, включително Кирнан Шипка и Миранда Ото от „Смразяващите приключения на Сабрина“, както и холивудски звезди като Стенли Тучи. Сега ще ви покажем клипчето и тук, но внимавайте докато го гледате да не издадете нито звук…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Оценката на филма не е много висока, вероятно заради твърде голямата му прилика с „Нито звук“, донякъде и с „Кутия за птици“. В защита на продукцията трябва да кажем, че тя е базирана на книга, излязла през 2015 година – преди двата филма и малко след книгата зад втория. Концепцията за лишаване от едно от сетивата на героите като източник на ужас наистина е ефективна, но прекалено много експлоатирана и копирана в последно време, което обяснява критичността на зрителите. За съжаление, много от отзивите твърдят, че филмът има лош край и твърде много недомислици, а същевременно не предлага нищо отличително или впечатляващо, което да извини недостатъците му.

Според официалното резюме, това е историята на едно семейство, което се бори да оцелее в свят, тероризиран от смъртоносен праисторически животински вид, който в продължение на милиони години е еволюирал в мрака на огромна подземна пещерна мрежа да ловува само със слуха си. Докато семейството се крие в отдалечено убежище и чака края на инвазията, членовете му започват да се питат към какъв свят ще се завърнат, когато хората са готови да излязат на повърхността.

Ако The Silence ви изглежда добре, вече можете да го гледате по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата