Не само супергероите могат да пътуват във времето

Трейлър за филма See You Yesterday.

Netflix може и да ни спряха някои от любимите сериали, но продължават да правят интересни проекти. Следващият такъв е филмът „Ще се видим вчера“. В него едно момиче се връща назад във времето, за да спаси брат си от сполетялата го смърт.

Видимо, филмът ще се занимава с темата за расизма и трудностите, които чернокожите трябва да преодоляват в САЩ. Но зад тази вече често срещана (но все пак важна) тема може би се крие драматична лична история с философски привкус… Или поне такива мисли ни навява добре изграденият трейлър. Разбира се, той може и да ни лъже, че става дума за нещо повече от банална история, пречупена през призмата на Black Lives Matter. Netflix описва See You Yesterday като „научнофантастично приключение, приземено от семейна любов, културни различия и всеобщото желание да поправим неправдите на миналото“.

Режисьорът Стефон Бристол е дебютант, но е протеже на Спайк Лий (BlacKkKlansman), който тук е продуцент. Актьорите са като цяло неизвестни и вероятно мнозина от вас са скептични към продукцията – нормално и очаквано. Но ако все пак сте склонни, дайте й шанс, може пък да ни изненада.

Премиерата на „Ще се видим вчера“ е на 17 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Владимир

Както винаги продукцията на Netflix е пълна догоре с либерална пропаганда.За това гледам само 1 от 10 техни „произведения“.Интересно защо преди 10 години я нямаше тая пропаганда?