„Легион“ завършва както и започна – странно

Трейлър за трети и последен сезон на Legion.

„Легион“ беше един от най-интригуващите сериали на 2017 г., но вторият му сезон миналата година се отдаде твърде много на странностите и забрави за сюжета. Ако изобщо може да се каже, че логическата последователност на събитията някога е била цел на сериала. Заради нестандартната си постройка, Legion не е хитова продукция, но все пак е с достатъчна гледаемост, за да бъде завършена подобаващо – или поне така, както сценаристите искат и могат. Третият и последен сезон е готов и скоро ще направи своята премиера, а днес имаме неговия трейлър:

Въпреки че главният герой тук е Х-мен супергерой, втори сезон обърна нещата като го направи на архизлодей – или поне на потенциален такъв. Този обрат е бил планиран от сценаристите още в избистрянето на концепцията на сериала преди години. Дейвид вече може да пътува във времето, което го прави много труден за убиване. Но Амал Фарук и някогашната му приятелка Сидни ще направят всичко възможно да го елиминират, за да спасят света.

За финала ще се появи и бащата на Дейвид – самият професор Х. За съжаление, той няма да бъде изигран от Патрик Стюарт или Джеймс Макавой, а от нов за ролята актьор – Хари Лойд (Питър Куейл от Counterpart и Визерис Таргариен от Game of Thrones). Стефани Корнелюсен (Mr. Robot) пък ще бъде майка му.

Сезонът започва излъчване в САЩ на 24 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Кал

Йей! Любимият ми сериал през последните 2-3 години. Навремето си нахвърлях разни впечатления във форума на ЧоБи:

https://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=26329#p26329

Почнах да го гледам в началото, но ми стана много абстрактен по едно време 🙂