Трейлъри за Batwoman и Nancy Drew

CW разширява двете си сериалови вселени с по още едно заглавие.

Гледате ли още някой от сериалите „Стрелата“, „Светкавицата“, „Супергърл“, „Легендите на утрешния ден“ или „Черната светкавица“? Достатъчно ли са ви? Явно не, защото Грег Берланти и телевизия CW официално решиха да направят шести сериал в комиксовата вселена на DC. И тъй като той е доста феминистичен, вече събира много негативизъм от феновете. Вижте трейлъра:

Добре де, наистина репликата „Не съм жена, която ще остави мъж да обере лаврите за свършеното от нея“ не е много подходяща, при положение че Батуоман буквално му взима всичко – от костюма, през пещерата, парите, джаджите, та чак до бранда. Но все пак е интересно къде е изчезнал Батман, та е зарязал народа си беззащитен пред престъпниците.

Междувременно, вселената на Арчи, която започна с „Ривърдейл“ и продължи в „Смразяващите приключения на Сабрина“, ще се разшири в трети сериал – „Нанси Дрю“. Докато Riverdale само флиртува със свръхестественото, но упорито отказва да включи чисто такъв елемент и да се присъедини към каталога ни, а Chilling Adventures of Sabrina е чисто тийн-фентъзи, Nancy Drew явно ще навигира между двата. Трейлърът загатва за наличието на духове, но не го потвърждава изрично. Бихме сравнили „Нанси Дрю“ с „Вероника Марс“, тъй като става дума за невръстна детективка, която разследва престъпления без много-много да се съобразява с властите и официалните процедури.

И двата сериала тръгват наесен.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Аз не видях кой знае какво в този трейлър, което да е за дислайкване. Малко тъпа реплика накрая, да, ако има повече от това в сериала ще бъде лошо.
Проблемът е друг – трейлърите изглеждат яко, почти като на филм, обаче сериалът почне ли няма дори първи сезон да мине преди да започнат нескопосаните каскади и тъпи диалози. За справка – всички други сериали от тоя сорт – сигурен съм, че дори и 7 годишните не им вярват на танцувалните им боеве 😀

Петър Атанасов

Повечето дислайкове изобщо не са от хора, които са редовни зрители на телевизията или въобще биха гледали сериала. Предстои да видим рейтингите му как ще са, те са единственият важен показател. Не е изключено да пропадне, все пак не е само хейтът и нишовата ориентация, това е шести сериал във вече поизчерпаната вселена. Идва множко. Но пък и не е изключено да си оправдае съществуването – на по-младото поколение не му пука кой е мъж, кой е жена, кой е трети пол, кой е транс, кой с какъв цвят е и с кого си ляга. Ще гледат, защото е на ДС комикс. Ако и ЛГБТ хора, които по принцип не гледат тия глупости, допринесат със зрителски интерес – ето ти успех.

Петя Ивайлова

Много отрицателни гласове на трейлъра на Батуоман – любопитно ми е дали има шанс да промени нагласите, или ще пропадне.

Славяна

Добре бе, защо всичко трябва да е екшън в тоя свят!?! Вече сериозно се чудя какво ще гледам, като и последните епизоди от и без това яко затъпелите сериали, които следя, минат… Нанси Дрю беше страхотно сладък филм, който излезе когато бях тийнейджърка и му се радвах супер много. Какво е това сега?!
За Батуомън дори не ми се коментира… Изтрещяха тия хора вече!